Regelmatig is de eerste reactie van een mogelijke nieuwe klant: “wat kost dat dan?” Dan is het makkelijk dat hij of zij op onze website een lijst met onze tarieven vindt. Maar… Je kunt niet zoals bij een productiebedrijf zeggen dat er een x-aantal ontwerpen per uur worden gemaakt.

Grafische vormgeving is denkwerk en berust op creativiteit. De ene keer bedenk je iets in 5 minuten, de volgende keer heb je na een dag brainstormen nog geen flauw idee hoe iets eruit zal gaan zien.

Daarom moet u onze prijslijst slechts als een richtlijn voor ons werk zien. Het geeft u een idee welke uurtarieven wij hanteren maar zegt niets over de prijs die u uiteindelijk zal betalen.

We doen al ons advies-, ontwerp- en begeleidingswerk met liefde. Gewoon, omdat we van ons vak én van onze klanten houden. Maar omdat ook bij ons de kachel moet blijven branden, kunnen we helaas voor onze resultaten geen liefdewerk-oud papier prijzen in rekening brengen. Daar zult u ongetwijfeld begrip voor hebben.

De genoemde (uur)tarieven en de prijzen op de prijslijst dienen als richtlijn. En zijn exclusief 21% BTW.

De tarieven zijn werkzaamheden die wij verzorgen, de prijslijst is een overzicht van veel voorkomende producten die wij verzorgen voor onze klanten.

Weinig budget? Geen probleem!
gereduceerde tarieven zijn mogelijk voor startende ondernemers, studenten, goede doelen, stichtingen, verenigingen, e.d.

Voorafgaand aan iedere opdracht ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarin ook externe kosten worden meegenomen. Dit geeft u vooraf budgettaire zekerheid.

Download hier de OD tarieven Download hier de OD prijslijst vraag een offerte aan