085 - 1307533 info@oostervelddesign.nl
Oosterveld Design nader bekeken
Oog

VISIE

Oosterveld Design heeft een duidelijke visie op succesvolle communicatie door middel van grafische vormgeving. Wij geloven in een nét even andere aanpak waarbij betrokkenheid en inlevingsvermogen onze succesfactoren zijn. Daarbij zien we maatwerk niet als een loze kreet maar als een must voor het gezamenlijk visualiseren van jouw identiteit.

Wij adviseren je niet als leverancier maar als veelzijdige partner die betrokken is bij de toekomst en succes van jouw bedrijf!

berg

MISSIE

Oosterveld Design staat bekend als een betrokken, veelzijdige partner voor de Zzp’er en Mkb’er. Wij staan garant voor persoonlijk begeleide kwaliteitsproducten met een realistische prijs. Op het gebied van kwaliteit leggen we de lat hoog. Zowel voor onszelf als voor onze toeleveranciers. Alleen zo is het mogelijk om complete en hoogwaardige projecten te leveren.

Berg

KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn onze drijvende kracht. Ze maken duidelijk waar wij voor staan en geven richting aan onze manier van denken en handelen.
 

  • Betrokken
  • Doelgericht
  • Flexibel
  • Veelzijdig

EVEN VOORSTELLEN….

Dennis Oosterveld

Dennis Oosterveld

Vormgeving, webdesign, marketing

Dennis heeft sinds zijn afstuderen aan het Grafisch Lyceum te Zwolle in het jaar 2000 grote ervaring verkregen en een goede reputatie opgebouwd in grafisch design. Daarnaast heeft hij zich bekwaamd in online activiteiten, webdesign en webhosting. Ook het werk als communicatie-coördinator voor verschillende non-profit organisaties is een niet onbelangrijk onderdeel in zijn werk.

Ruud Kloos

Ruud Kloos

Commercieel advies

De ervaring van Ruud is op gebied van commerciële vraagstukken, positioneren van een product of bedrijf alsmede verkoopplanning -targets, marketing en coaching. De mens achter het bedrijf staat centraal, zij / hij moet het uiteindelijk doen! Een eigen bedrijf is een kruiwagen die je écht zelf moet duwen.

Kim Klein Hesselink

Kim Klein Hesselink

Vormgeving en webdesign

Als stagiaire is Kim sinds augustus 2022 in dienst bij Oosterveld Design en verzorgt onder begeleiding van Dennis de vormgeving en ontwikkeling van websites.

OVER ONS…

Bij Oosterveld Design zetten we ons graag in om jouw organisatie mooier en beter te maken. Onze kracht ligt daarbij in het ‘snappen’ van je vraag, je uitdaging of jouw kansen. We ontwikkelen samen met jou een strategie, waarna we vormgeving, drukwerk of andere commerciële middelen inzetten om nog grotere successen te behalen. Alles wat daarbij nodig is, hebben we in huis of beschikbaar in ons netwerk van professionals. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier onze mogelijkheden.

ONZE VOORDELEN

Ballon

ONBEPERKT AANTAL AANPASSINGEN

We blijven doorgaan tot je absoluut tevreden bent met het resultaat. Jij blij, wij blij.

Ballon

EEN PROFESSIONELE GRAFISCHE ONTWERPER

Wij zijn professionals en dat zul je altijd zien in ons werk. 

Ballon

INCLUSIEF BRONBESTANDEN

Je bent 100% eigenaar van de bestanden op het moment dat wij ze bij je opleveren.

Ballon

24/6 SUPPORT

Loop je ergens tegenaan? Chat, mail of bel rechtstreeks met ons.

Ballon

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij zorgen er altijd voor dat onze opdrachtgevers 100% tevreden zijn.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Welkom bij Oosterveld Design, hoe kunnen we je helpen?