Alles op het gebied van:

  • Flyers, folders, posters, brochures
  • Groot formaat prints
  • Tekstschrijven & reclamecampagnes
  • Fotobewerking & illustraties

Goede vormgeving is van Groot belang!

Een eerste indruk maakt u maar één keer

Voor elk bedrijf is het van belang een positieve (eerste) indruk te maken. Op potentiële nieuwe klanten, maar ook op bestaande klanten. Met een overtuigende vormgeving motiveert u niet alleen potentiële klanten maar ook (net zo belangrijk) uzelf en werknemers die zich moeten kunnen identificeren met uw organisatie.

Binnen het ontwerpproces bepaalt Oosterveld Design de vormgeving van het product. Hieronder vallen de lay-out, de typografie, het kleurgebruik en de illustraties of foto’s.

Op basis van uw wensen maakt Oosterveld Design een conceptontwerp, welke we vervolgens aan u presenteren. Daarna gaan wij aan het werk met het concept tothet door u gewenste eindproduct. Oosterveld Design beschikt over alle benodigde middelen om dit in onze eigen studio uit te voeren. Voor u als klant is het prettig dat wij het gehele proces te begeleiden.

Bij de uitwerking van een opdracht houden we uiteraard rekening met de doelgroep, de door u als opdrachtgever gestelde eisen, de financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp.

Oosterveld Design zal daarnaast trachten bestaande inhoudelijke functionaliteiten te versterken (bijvoorbeeld de optimale leesbaarheid door juiste toepassing van typografie) en extra functionaliteit toe te voegen door middel van de vorm (bijvoorbeeld het gebruik van kleur als blikvanger voor de belangrijkste informatie).

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van grafische vormgeving bij Oosterveld Design? Neem contact met ons op of neem een kijkje op ons portfolio.