• Complete website in huisstijl
  • Eenvoudig (zelf) te beheren
  • Mogelijkheid voor eigen webshop
  • Hosting via onze eigen server

De keuze voor een nieuwe website is vaak snel gemaakt. Maar wie gaat de website bouwen? En wat kost dat ongeveer? Hoe lang gaat een website mee? En waar moet er allemaal rekening mee gehouden worden? Wij gaan graag met u om tafel. Samen ontwikkelen we een website die aansluit op de huisstijl en doelen van uw bedrijf, product of dienst. Uiteraard zorgen we ervoor dat de site aansluit op de wensen en het zoekgedrag van uw doelgroep.

Domeinnaam

Hoe kies je een goede domeinnaam? Dat is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig, want heel veel namen zijn al geclaimd. Wij adviseren u graag over een goede domeinnaam voor uw website. Het is namelijk belangrijk, want de naam weegt in belangrijke mate mee voor de online vindbaarheid. Heeft u al een domeinnaam geregistreerd staan en wilt u de website laten hosten door Oosterveld Design? Dan verhuizen wij hem voor u.

Webhosting

Betrouwbaarheid is het belangrijkste aspect van hosting. U wil de zekerheid dat uw website altijd en overal naar behoren functioneert. Oosterveld Design biedt die zekerheid, door webhosting in eigen beheer aan te bieden. Zo zijn onze servers 24/7 bereikbaar, beveiligd en voorzien van goede back-up faciliteiten.

24 Uur per dag onderhoud

Oosterveld Design verzorgt het noodzakelijke systeembeheer en monitort 24 uur per dag de diensten die op het serverpark draaien. Onze servers zijn geplaatst in de beste datarooms van Nederland en zijn daardoor uitstekend beveiligd. Wij doen er alles aan om onze diensten voortdurend te optimaliseren en uw website zonder uitzondering online te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, product of dienst voor een (nieuwe) website of webhosting, neem gerust contact met ons op.