• Op maat ontworpen bedrijfslogo
  • Incl. bestanden voor web & print
  • Huisstijlsheet of handboek
  • Begeleiding & advies op maat

Een sterk merk

De eerste stap naar een sterk merk is een pakkende naam voor uw bedrijf, product of dienst. Bij de start van een nieuw bedrijf, na een fusie of bij een herpositionering kunt u de hulp van Oosterveld Design inroepen om mee te denken. De juiste naam zorgt voor onderscheidend vermogen, draagt bij aan de online vindbaarheid en bepaalt mede het gevoel dat de doelgroep bij uw bedrijf of product krijgt. Kortom het is goed om er de tijd voor te nemen.

Logo

Een goed logo is onderscheidend, heeft een uitstraling die bij de organisatie past en is herkenbaar. Als het logo en de huisstijl goed in elkaar zitten, verhoogt dat de professionaliteit en daarmee ook de betrouwbaarheid van de organisatie. Het gewenste imago wordt onder meer nagestreefd met een passende visuele stijl en draagt dus flink bij aan het op poten zetten van een sterk merk.

Branding

De term branding is eigenlijk een populair woord voor positionering en dan vooral door het tonen van de persoonlijkheid van de organisatie. Een unieke dienst of een onderscheidend product is erg prettig wanneer je een positie in de markt probeert te verkrijgen, maar persoonlijkheid is minstens zo belangrijk. Succesvolle branding hangt nauw samen met de keuze voor de juiste visuele stijl.

Het ontwerpproces

Een goed logo is meer dan een afbeelding gecombineerd met de bedrijfsnaam. Het is een zorgvuldig samengesteld beeldmerk dat past bij de beleving van de doelgroep. Daarbij moet het logo toepasbaar zijn op briefpapier, online, folders en met autobelettering. Oosterveld Design begrijpt dit en beschikt over alle middelen om u vakkundig en zorgvuldig hierbij te begeleiden.

Huisstijlbewaking en huisstijlhandboek

Huisstijl en logo moeten consistent worden toegepast. Dit bevordert de herkenbaarheid en geeft de organisatie een betrouwbaar gezicht. Oosterveld Design bewaakt de huisstijl en zorgt ervoor dat deze altijd goed tot zijn recht komt. Wij zijn kritisch en dankzij onze ervaren blik worden slordigheden voorkomen.

Om dit voor u en ons overzichtelijk te maken, verzorgt Oosterveld Design een Huisstijlhandboek met daarin het gewenste gebruik van uw logo, lettertype en kleuren. Dit handboek ontvangt u zowel digitaal als in geprinte vorm van ons

Bent u toe aan een frisse, nieuwe huisstijl? Of heeft uw bedrijf een (nieuw) visueel concept nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.